Annonce
Østerbro

Fysioterapi & Fitness er flyttet og har tilknyttet kiropraktor

Foto: Fysioterapi & Fitness Østerbro

Klinikken Fysioterapi & Fitness, der tidligere lå på Østerbrogade 113, er flyttet til Lyngbyvej 20. Her tilbyder 11 fysioterapeuter alle former for fysioterapi og genoptræning i de nye, store og lyse lokaler.

Flytningen har givet plads til et samarbejde med selvstændig kiropraktor Kirsten Møller, der i mange år har arbejdet i det nu nedlagte Rygcenter i Københavns Kommune. Kirsten Møller er oprindelig vestjyde, men har i sin tid i København altid boet og arbejdet på Østerbro.

Udvidelsen giver klinikken mulighed for at fortsætte det konstruktive tværfaglige samarbejde mellem kiropraktik og fysioterapi omkring patienter med ondt i ryggen og med smerteproblematikker generelt.

Annonce

- Vi har fordelen ved at være under samme tag og arbejde tæt sammen hver dag. Det giver de bedste forudsætninger for et effektivt behandlingsforløb med den rette behandlingstype til den enkelte patient, fortæller Kirsten Møller. Man kan se mere om klinikken på fysioterapiogfitness.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce