Annonce
Østerbro

Gå i biografen og støt flygtninge i græsk tragedie

Motiv fra filmen Til Sama, som kan opleves i Nordhavn i aften.
Annonce

Den voldsomme brand i Moria-lejren på den græske ø Lesbos har gjort den tragiske situation for de berørte flygtninge på endnu værre, og der er hårdt brug for hjælp i en af Europas største flygtningelejr.

Derfor holder Big Bio Nordhavn - i samarbejde med Natasha Al-Hariri (direktør for Dansk Flygtningehjælps Ungdom) en støttevisning torsdag 17. september klokken 19.30-21.45.

Her vises den nye, anmelderroste dokumentar "Til Sama", der er lavet af den 26-årige mor Waad al-Kateab, der har filmet de sidste dage af kampen om Aleppo i Syrien til sin 1-årige datter Sama, såfremt Waad og hendes mand, der er læge på det sidste hospital i Aleppo, ikke overlever krigen. Filmen tager sin start i 2012. Sama bliver født 1. januar 2016 - et lille glimt af håb i en ubegribeligt mørk tid.

Hospitalet bliver bombet, men fortsætter med at tage imod sårede mænd, kvinder og børn. Små lommer af lykke med deres datter, giver dem styrke til at fortsætte. Sama bliver et symbol på kærlighed og håb, som ingen tyran kan ødelægge.

Overskuddet fra billetsalget til filmen går ubeskåret til Moria-lejren via Dansk Flygtningehjælp Ungdom. Forestillingen indledes med et oplæg ved Natasha Al-Hariri.

Du kan købe billetter her:


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor bliver sport nedprioriteret?

Debat

Skæve boliger midt i en grøn oase

Festival

Festival med stemmer til guitaren

112

Den rullende politistation parkerede på Østerbro

112

Fire vanvidsbilister stoppet på Lyngbyvej

Politi

Efterlysning: har du set denne mand?

Kunst

Lokalt litografi støtter pølsevognen

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Debat

Kæmpeprojektet Lynetteholmen

Annonce