Annonce
Klumme

Genåbning: Støt butikkerne, men vis respekt og køkultur

Peter Koldby er formand for Østerbro Handelsforening. Arkivfoto: Michael Paldan

Efter over to lange måneder i dvale, kan de fleste af Østerbros butikker nu se frem til en genåbning.

Der er ingen tvivl om, at denne genåbning bliver den helt store test. Selvfølgelig frygter butikkerne en ny nedlukning, hvis smitten kommer ud af kontrol igen. Derfor har de forberedt sig grundigt, så det er trygt og sikkert at handle.

I butikkerne gælder de samme restriktioner som før nedlukningen. Så derfor er det vigtigt, at du som handlende er opmærksom på, at der er forskellige grænser for, hvor mange personer der må være i butikkerne. Butikkerne er pligtige til at skilte med dette.


Butikkernes ansatte glæder sig utroligt meget til at gense alle deres kunder, så følg deres eventuelle henvisninger og giv dem et mundbindssmil med på vejen.


Jeg forventer, at der kan opstå trængsel på gaderne og uden for butikkerne. Derfor henstiller jeg til, at alle borgere udviser hensyn, respekt og køkultur, så købsoplevelserne bliver gode for alle. Som før nedlukningen skal du bære mundbind og huske at spritte hænderne af ved hvert butiksbesøg.

Butikkernes ansatte glæder sig utroligt meget til at gense alle deres kunder, så følg deres eventuelle henvisninger og giv dem et mundbindssmil med på vejen.

Nu mangler vi bare at byens restauranter, biografer og liberale erhverv også får lov til at åbne op. Der findes mange holdninger til genåbningen, og om det går for hurtigt eller for langsomt.

Det vil jeg afholde mig fra at forholde mig til, men blot konstatere, at der hviler et stort ansvar på Østerbros forbrugere for at få gang i omsætningen i butikkerne. De har meget omsætning, som skal indhentes på grund af nedlukningerne.

Pas på hinanden.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Endelig! Nu åbner Botanisk Have igen

Debat

Nygårdsvej: Verdens dyreste skilt

Historie

Vin og tobak gennem 100 år

Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Annonce