Annonce
Østerbro

Har du rejsningsproblemer? Per rådgiver mænd i telefonen

Per Andersen er fysioterapeut og rådgiver om rejsningsproblemer. - Foto: Hercules & Co.
Annonce

Mange mænd er i øjeblikket mere sammen med deres kæreste eller ægtefælle, end de plejer, og måske kan de ikke leve op til det, som partneren kræver, når det gælder sex.

Fysioterapeut Per Andersen er indehaver af klinikken Hercules&Co, som ligger i Østbanegade på Østerbro og behandler både rejsningsproblemer og impotens.

I øjeblikket er klinikken lukket, men i stedet kan du få gratis telefonrådgivning om rejsningsproblemer mandag, onsdag og fredag.

Du kan booke en tid til gratis telefonrådgivning ved at ringe til 30124664. Du kan booke din gratis tid alle hverdage mellem 8 og 17.

»Det er en tid, hvor vi skal passe på hinanden. Og jeg vil gerne hjælpe der, hvor jeg kan. Lige nu har jeg ekstra god tid til at rådgive. Og så er det bare med at gøre det,« fortæller Per Andersen i en pressemeddelelse og understreger, at man ikke skal føle sig unormal, hvis man har rejsningsproblemer.

Det kan både skyldes fysiske og psykiske forhold. Ifølge den fælles offentlige sundhedsportal sundhed.dk har 5 procent af de 40-årige, 10 procent af 50-årige og 20-25 procent af mænd over 65 år har problemer med rejsningen i større omfang. Endnu flere kan have det i kortere perioder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Østerbro

Festival: Regnbuen ender i Salonen

Annonce