Annonce
Østerbro

Hilsen fra Østerbro Avis: LIV på den anden side af corona - og vi tyvstarter nu

Annonce

DER ER IKKE meget liv på Østerbro for tiden. Mange af de steder, hvor vi mødes, både socialt og kulturelt, er lukket for tiden, og vi må ikke samles mere end ti mennesker sammen.

MEN DER KOMMER EN TID efter corona. En tid hvor vi rykker sammen igen, også fysisk. En tid hvor fællesskaberne og det daglige lokale liv igen vil blomstre, og hvor vi sammen skaber de små og store lokale mirakler, som vi kender dem. Alt det liv, der betyder noget for os tirsdag morgen og lørdag aften.

DET LIV VIL Østerbro Avis til den tid være med til at skabe, dyrke, gøde og formidle. Sammen med hele Østerbro. Det vil vi gøre under navnet ØsterbroLIV. Et helt nyt univers på www.oesterbroliv.dk og på Facebook ser derfor nu dagens lys og erstatter vores hidtidige minby.dk

I MANGE ÅR har Østerbro Avis først og fremmest været formidler af lokale nyheder og været et samlingspunkt for det, der vil ske, det der er sket, og for det lokale handels- og erhvervsliv. Det vil vi også fremover. Men vi vil være meget mere end det.

VI VIL GÅ FORREST, når det lokale liv igen skabes ude i fællesskaberne efter corona. Vi vil med ØsterbroLIV brede os og skabe aktiviteter og events, der bringer folk sammen, have meget mere 'gå-i-byen-stof' til alle, flere der får spalteplads og ørenlyd med video-blogs, klummer og holdninger. Gode oplevelser vi deler med hinanden. Alt det der betyder noget og rører os, og alt det der skaber ØsterbroLIV. Meget mere af det, sammen med det bedste af det, I kender fra os i forvejen.

NU HAR VI tyvstartet og sat de yderste rammer for det ØsterbroLIV vi sammen skal skabe. Så værsgo', Østerbro; byd ind. Hvad er ØsterbroLIV for jer? For dig? Hvad har du? Et tip, et godt råd, noget vi bør gøre, eller noget du kan gøre, for at skabe ØsterbroLIV? Skriv til mig, eller giv mig et ring - så skaber vi ØsterbroLIV sammen. Så er vi klar til LIV på den anden side af corona.

Annonce
Annonce
Debat

Ærgerligt med fugleøen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Mettes podcast: Lyd med lykkefix

Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce