Annonce
VELGØRENHED

Holger Bech om landsindsamlingen: 'Det tager jo kun tre timer at gøre en forskel'

Holger Bech har gennem en årrække været indsamler for Kræftens Bekæmpelse, og han opfordrer alle til at melde sig ind som indsamler. Foto: Kræftens Bekæmpelse

Søndag 11. april afholder Kræftens Bekæmpelse landsindsamling.

Danmarks stand-up-fysiker Holger Bech og hustruen Klara Pavicic har gennem en længere årrække været indsamlere for Kræftens Bekæmpelse. Og opfordringen er klar fra de lokale Østerbro-borgere:

- Meld dig ind som indsamler. Det tager jo kun tre timer at gøre en forskel, og tid behøver jo ikke at være så kompliceret.

Ægteparret fortæller også, at selvom mange af husdørene ikke bliver åbnet på ruten, føler de sig stadig en del af det fællesskab, der bidrager til en vigtig sag. De har gennem deres liv støttet op om velgørenhed og frivilligt arbejde, og parret er enige om, at det er vigtigt at få ungdommen med på velgørenheds- og frivilligkulturen, selvom kræft måske forekommer ungdommen fjernt.

Klara Pavicic foreslår, at man skal forsøge at samarbejde med skolerne i hele landet for at minde de unge om vigtigheden af foreningsarbejde samt vigtigheden af at føle sig som en del af det ædle fællesskab.

Holger Bech og Klara Pavicic er begge 80 år og er stolte af at have støttet op om landsindsamlingen.

Du kan melde dig ind som indsamler på https://www.cancer.dk/indsamling/bliv-indsamler/.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce