Annonce
Debat

Hvilke altaner skal forbydes på Østerbro?

Finn Rudaizky fra Dansk Folkeparti. Foto: Steen Brogaard
Annonce

Læserbrev: Der kommer nye altanregler i København. Der er nemlig kommet alt for mange nye altaner op, hvis man skal tro Socialdemokratiet, Alternativet og Enhedslisten.

Nu er jeg jo meget spændt på at høre, hvilke altaner på Østerbro, som de tre partier mener slet ikke burde være hængt op.

Ifølge dem er Danmark overhovedet ikke et altanland, og derfor skal vi ikke have altaner. Det synes DF er noget værre sludder. Masser af mennesker har kæmpe glæde af deres altaner i store dele af året.

Et andet argument, de bruger, er, at folk bare skal gå ned i gården og være sammen med andre i stedet. Men selvom vi har mange dejlige gårde – uden altaner – rundt omkring på Østerbro, så vrimler det jo ikke med beboere nede i gården, der spiser middag sammen. Igen et argument, som er noget værre sludder.


Jeg har nu spurgt Teknik- og Miljøforvaltningen, hvilke nyopsatte altaner på Østerbro som fremover vil blive forbudt.

Finn Rudaizky (DF)


Endelig er det fremført, at altanerne er grimme og ikke passer ind på bygningerne. Jeg har gennem længere tid prøvet at lægge mærke til, hvordan altaner tager sig ud på Østerbro. Jeg har ikke fundet nogle, der er grimme. Det er selvfølgelige et æstetisk spørgsmål, men jeg synes, at det er noget sludder.

Jeg har nu spurgt Teknik- og Miljøforvaltningen, hvilke nyopsatte altaner på Østerbro som fremover vil blive forbudt. Så får vi et konkret indblik i, hvor tosset et forslag det er, som de røde partier vil vedtage.

I øvrigt er der kæmpe pukler for at få en byggetilladelse. Men det nye forslag bliver det rent kaos.

Annonce
Annonce
Erhverv

Biografejer: 2021 bliver et kanonår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ryparken hører til i Bispebjerg

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Amager

De københavnske familier betaler

Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Det sker

De har leveret sko til løbere i 25 år

Annonce