Annonce
Debat

Hvornår kommer der flere bænke til Østerbro?

Inge Levin savner en plan for, at der kommer nye bænke til Østerbro.
Annonce

Kære Sundheds- og Omsorgsborgmester Sisse Marie Welling (SF) og andre interesserede.

Første gang jeg skrev om bænke var 5. november 2019, og det viste sig, at betyde rigtig meget for rigtig mange. Den første jeg hørte fra var Hjørdis Espensen i januar, østerbroer og tidligere medlem af ældrerådet, og Arvin Storgaard, en anden østerbroer og medlem af ældrerådet, og så fra dig i februar, foruden alle de gode mennesker her i Domvs Portvs og på gaderne her på Østerbro.

Så vi er jo enorm mange i den ældre ende, der glæder os til bænkene!

Og derfor var det både med glæde og udbruddet "åh nej", at jeg læste dit brev den 14. oktober. Glæde over "De første ældrevenlige bænke bliver sat op nu " men noget frustration om "Hvad sker der med bænkene på Østerbro?"


Fint, men hvad med Østerbro? Det var jo mit ærinde for mere end et år siden? Hvornår kommer bænkene? Hvor mange? Og hvor?


Jeg - vi kan glæde os på Amager, Brønshøj og Husums vegne nu og hen mod jul med 200 bænke, dejlig julegave men - de resterende 300 bænke, vil så hurtigst muligt komme i det nye år i Københavns øvrige bydele, skriver du.

Fint, men hvad med Østerbro? Det var jo mit ærinde for mere end et år siden?

Hvornår kommer bænkene? Hvor mange? Og hvor?

Vi bliver jo nødt til at ruste os med tålmodighed og kærlighed i denne udfordrende tid, men vi må indrømme, at vi savner bænkene, os der gerne vil bevæge os rundt på Østerbro, er i den sidste del af livet og ikke længere hopper på lette fjed...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Amager

De københavnske familier betaler

Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Det sker

De har leveret sko til løbere i 25 år

Annonce