Annonce
Østerbro

Jazz til byens børn: Krudtuglerne jazzer igennem trods corona

Moussa Diallo Trioen er klar til at indtage Krudttønden mandag 6. juli. Foto: Jesper Gottlieb
Annonce

Det kan godt være, at den traditionsrige Copenhagen Jazz Festival er aflyst på grund af covid-19, men Østerbros børn kommer heldigvis ikke til at undvære lyden af jazz henover sommeren.

Børnefestivalen Krudtuglejazz afholdes nemlig som planlagt i Krudttønden 6-10. juli, hvor bydelens mindste og deres familier kan opleve hele ti koncerter. Festivalen åbner mandag 6. juli, hvor den anerkendte bassist og østerbroer Moussa Diallo optræder med sin trio og spiller sange fra ’Cirkeline og Coco i Afrika’.

De efterfølgende dage kan Østerbros yngste opleve sangerinden Yasmin Kierkegaard med sit børneafroband, trioen MaMaMa, fløjtenisten Charlotte Halberg og guitaristen Paul Banks.

Som rosinen i pølseenden indtager Thomas Sandberg og Carl Quist-Møller Krudttønden om fredagen med koncertforestillingen 'Thomas & Carl spritter af', hvor musik, gøgl, leg, tegning og rytmer går op i en højere enhed med håndsprit og løjer.

Alle koncerter bliver gennemført med de nødvendige forholdsregler, og der vil således kun blive udbudt 45 billetter per koncert, så publikum kan sidde med en vis afstand til hinanden. Der bliver afholdt to koncerter dagligt – kl. 10 og kl. 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ryparken hører til i Bispebjerg

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Amager

De københavnske familier betaler

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Annonce