Annonce
Byudvikling

Kæmpe hotelkæde rykker ind i Nordhavn - og de bæredygtige ambitioner er tårnhøje

Her vises et eksempel på, hvordan et hotelværelse kommer til at se ud på det nye hotel, som Nordhavn i fremtiden skal huse. Pr-foto

Nu er der glædeligt nyt for hotelbranchen i en mørk tid. Hotelkæden Marriott International har netop annonceret, at selskabet har underskrevet en aftale med den danske hoteloperatør Core Hospitality om at bringe det første Residence Inn by Marriott til Skandinavien.

Parternes bæredygtighedsambitioner er tårnhøje, og det nye hotel bliver placeret i Nordhavn og skal imødekomme forretningsrejsende såvel som ferierejsende. Bygningen er designet af arkitektfirmaet Henning Larsen Architects, hvor værelserne er designet af Mette Fredskild Studio.

Bygningen vil bestå af 95 hotellejligheder, hvor der er udsigt til hav eller gårdhave, stor skrivebordsplads og et fuldt funktionelt køkken. Desuden vil gæsterne få adgang til ejendommens private lounge, fitnessfaciliteter og cykeludlejning under opholdet.

Både Marriott International og Core Hospitality påpeger i en pressemeddelelse, at de er glade for samarbejdet, og at beliggenheden i nordhavnsdistriktet i den grad er ideel. Dette, fordi det omkringliggende nabolag er skønt for rejsende, der skal nyde et længerevarende ophold. Desuden tilbyder området massevis af lokale tilbud, herunder Sandkaj Havnebad, Konditaget Lüders, supermarkeder, biograf, restauranter og meget mere.

Konstruktionen begyndte i 2020, og hotellet forventes at åbne i 2023.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Nygårdsvej: Verdens dyreste skilt

Byliv

Endelig! Nu åbner Botanisk Have igen

Historie

Vin og tobak gennem 100 år

Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Annonce