Annonce
Østerbro

»Kaffefestival« i København

Medborgerskab: »Ja tak, til kaffe« er titlen på den festival, som løber af stablen i flere bydele i København i løbet af ti dage, initiativtageren er forfatteren og dramatikeren Michael Svennevig fra Østerbro.

Og selvom kaffe indgår i navnet på festivalen, er det ikke smagning på forskellige sorter af den populære sorte drik, som der er på programmet.

Det er derimod det, som kaffen ofte er omsdrejningspunktet for: samtale mellem mennesker. Festivalen har undertitlen »om engagement og medmenneskelighed«.

Kirke og haveforening

Michael Svennevig har gennem mange år holdt disse festivaler, hvor samtale, kultur og medborgerskab er i fokus.

Festivalen åbner fredag 11. august klokken 19 i Apostelkirken på Vesterbro, dagen efter fortsætter den i Haveforeningen Prøvestenen på Amager.

Ugen efter er der arrangementer i Salonen på Østerbro torsdag 17. august, hvorefter der sluttes af hos Dansk PEN på Christianshavn søndag 20. august.

Blandt de mange navne, som kan opleves til festivalen, er: Pia Raug, Bent Melchior, Jytte Abildstrøm, Lotte Arnsbjerg, Adil Erdem (Tyrkiet), Ruban Arockiam (Indien), Arash Sharifzadeh Abdi (Iran), Nargiz Galib Andersen (Aserbajdsjan), Depp Mattock (Syrien), Anders Jerichow, Naja Månsson & Vokalgruppen Syng med hjertet og Michelle Bjørn-Andersen.

To bøger udkommer

Samtidig med festivalen udkommer to bøger skrevet af arrangøren Michael Svennevig: »Et menneske bliver først til, når det fortælles« - »Fire samtaler om eksistens og medmenneskelighed i Stig Dalagers forfatterskab«, og dels »Ja tak, til kaffe«, som er samtaler og digte med flere af de forfattere og personligheder, som også er navne på festivalen. thof

Annonce
Annonce
Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Debat

Østerbro skal fungere i hverdagen

Debat

Tak for hjælpen i teltene

Annonce