Annonce
Samfund

Klub lancerer fantrøje som en hyldest til fællesskabet

'Sparta Atletik & Løb' mener, at fællesskabet er afgørende. Derfor har de for nylig lanceret en fantrøje. Pr-foto
Annonce

Under den nuværende coronapandemi er det særligt vigtigt at værne om fællesskabet og samhørigheden, og det afspejler 'Sparta Atletik & Løb's nye initiativ i høj grad.

Onsdag 10. februar lancerede klubben, der er Danmarks største atletik- og løbeklub, netop en 'limited edition' fantrøje. Formålet med trøjen er at hylde de fællesskaber, vi har, uanset om det er i en løbeklub, fodboldklub eller en lokal forening.

- Fællesskabet er simpelthen altafgørende for vores virke som idrætsforening. Vi hører fra vores medlemmer, at de savner deres løbehold og træningskammerater, som normalt er et fast holdepunkt for dem i deres hverdag, siger Dorte Vibjerg, administrerende direktør i 'Sparta Atletik & Løb', i en pressemeddelelse.

Ifølge Lasse Lyck, der er konsulent i Danmarks Idrætsforbund (DIF), så har man blandt andet set en nedadgående tendens i antallet af danskere, der dyrker motion i coronatiden. Hertil pointerer han, at tendensen i høj grad handler om, at fællesskaber og foreninger er sat på pause grundet restriktioner.

Fantrøjen kan købes online på Sportmasters hjemmeside for 400 kroner eller i den lokale Sportmaster på Østerbrogade, når detailhandlen åbner igen.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce