Annonce
Byliv

Kokken René: Mad af god kvalitet behøver ikke være dyrt

René Gerdenzeri på Café Taus. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

Der har gennem flere år været spisested på Østerbrogade 163 lige over for Svanemøllen Station. I år har det fået nyt navn og ny ejer.

Det er kokken René Gerdenzeri, som er rykket ind med Café Taus. Tidligere var stedet kendt for sin salatbar, og det har han beholdt og udvidet. Derudover kan man købe dagens ret på stedet, hvor der er faste dage til for eksempel fisk, kylling og fjerkræ.

- Og stegt flæsk om torsdagen, det er populært, siger René Gerdenzeri med et smil og tilføjer:

- Jeg synes, der mangler steder, hvor man kan købe godt kød og gode salater, uden det er dyrt.

Om weekenden gør han ekstra ud af maden, og prisen ryger en lille tand op, uden det bliver dyrt. René Gerdenzeri har armenske rødder, men har boet i Danmark i 18 år. Han blev udlært kok i 2010.

På Café Taus er der både mulighed for at tage sin mad med hjem, men der er også god plads ved bordene i caféen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Arkitektur

Nu kan du indstille Årets Arne 2021

Børn og natur

Forskere i små størrelser

Kultur

Nyt byrumsmøbel foran Krudttønden

Debat

Hvorfor bliver sport nedprioriteret?

Annonce