Annonce
Østerbro

Kom og oplev fællesspisning på kulturhus Krudttønden

Madglæde og fællesskab er i fokus når du mødes med familie, venner og andre østerbroere til spisning i kulturhus Krudttønden på Østerbro. Foto: PR
Den populære nepalesiske madklub i kulturhus Krudttønden på Østerbro er tilbage igen efter corona-nedlukning. Hver torsdag aften er der fællesspisning i hyggelige rammer. Maden er eksotisk, fuld af smag og så er den vegansk.
Annonce

Den nepalesisk madklub på Krudttønden har eksisteret i et års tid, og den er blevet meget populær. For mange børnefamilier og ældre er det blevet et højdepunkt på ugen at mødes i klubben, hvor man spiser sammen i fællesskab.

- Den nepalesiske madklub har været lukket siden marts, og det var da trist, at corona satte en stopper for fællesspisningen, men nu er vi i fuld sving igen, siger køkkenchef Krishna Adhikari.

Han står sammen med kokkekollegaen Badal Maharjan bag madkonceptet Lamfuz. De to kokke kom til Danmark for ni år siden, og de mødte hinanden på de københavnske cafeer og restauranter de arbejdede på – og så er det ellers gået derudaf, fortæller de.

Annonce

Kan også nydes udendørs

Den nepalesiske madklub serverer mad hver torsdag fra kl. 17.30, og de spændende retter kan på dage med godt vejr spises på Krudttøndens udendørs terrasse og med tryg afstand til hinanden, da man selvfølgelig følger regeringens coronaregler, som stadig er i kraft for spisesteder.

Maden er inspireret af det nepalesiske køkken, hvor man bruger bønner, grøntsager og masser af spændende krydderier. Foto: PR

Måltiderne på Krudttønden er en eksotisk smagsoplevelse, som du kan dele med din familie og venner og de andre østerbroere. Maden er inspireret af det nepalesiske køkken. Økologiske bønner og grøntsager i sæson sammensat med en masse spændende krydderier. Der bliver ikke brugt stærk chili, så børnene kan også være med.


Måltiderne på Krudttønden er en eksotisk smagsoplevelse, som du kan dele med din familie, dine venner og andre østerbroere


Maden er til at betale. 69 kr. pr. person, børn mellem 3 og 12 år spiser for 39 kr., mens børn under 3 år spiser gratis.

Billetter kan købes på Krudttøndens hjemmeside eller med MobilePay i døren. Der kan købes både varme og kolde drikke i Krudttøndens cafe.

Lamfuz Madklub

Krudttønden, Serridslevvej 2, Østerbro

Mere info www.lamfuz.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østerbro

Festival: Regnbuen ender i Salonen

Annonce