Annonce
Brug byen

Koncerter, litteraturoplæsning og teater på vej til Østerbrogade

Unge, gamle, børn i barnevogne - ja alle gør Annemette Albrechtsen klar til at byde velkommen i Salonen, straks det bliver tilladt. Ventetiden bruger hun på at forberede kommende begivenheder. Foto: Annemette Albrechtsen/Salonen
Kulturcafeen 'Salonen' på Østerbrogade bruger corona-nedlukningen til at forberede nye tiltag.
Annonce

Selvom det ser mørkt og stille ud i Salonen, betyder det ikke, at det er slut med kultur og hverdagshygge på den lille kulturcafe på Østerbrogade.

Tværtimod arbejdes der flittigt på nye tiltag. Salonens stifter Annemette Albrectsen, der har styret den lille kulturcafe i fem år, er klar, så snart det bliver tilladt og forsvarligt at åbne igen.

Annonce

Udvider åbningstiderne

En af ændringerne bliver udvidede åbningstider torsdag, fredag og lørdag, så det bliver muligt at hænge ud med vennerne lidt længere, mens man nyder dagens økologiske suppe og en kold øl, eller en kølig drink på fortovet.

- Vi har simpelthen savnet cafelivet så meget. Hvert minut, vi kan holde åbent, er dyrebart, og vi er alle så sultne efter socialt samvær, kultur og nærvær, at den bare skal fyres max af, siger Annemette Albrechtsen.


Hvert minut, vi kan holde åbent, er dyrebart, og vi er alle så sultne efter socialt samvær, kultur og nærvær

Annemette Albrechtsen, stifter 'Salonen'


Alle arrangementerne kommer til at foregå i Salonens cafelokale, hvor der er luft og god plads. På tegnebrættet er blandt andet små intimkoncerter med professionelle musikere, litteraturarrangementer med oplæsning og samtale med forfatterne, samarbejder med blandt andet Kulturcenter Kildevæld om samtale-brætspil, corona-tilpassede bankospilaftener og ikke mindst de legendariske små teaterforestillinger fra Verdens Mindste Teater instrueret af Ulla Koppel.

Stifter af Salonen Annemette Albrechtsens far Klaus Albrechtsen står bag denne tegning, der er en kommentar til denne tid, hvor hun længes efter at få lov at åbne igen. Tegning: Klaus Albrectsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce