Annonce
Østerbro

Konkurrence: Vind billetter til FC København-Brøndby første søndag i advent

Parken er klar til nyt græs til nyklassikeren på søndag. - Foto: fck.dk

FCK og Brøndby mødes på søndag 1. december klokken 11.45. Du kan vinde to billetter.

Annonce

Landstræner Åge Hareide og spillerne var langt fra tilfredse med græsset i Parken til landskampen mod Gibraltar forrige fredag.

Og FC Københavns egne spillere skøjtede også en del rundt til kampen mod Hobro i søndags.

Nu bliver græsset udskiftet. Det vil være en helt ny bane spillerne løber ind på, når der søndag klokken 11.45 er nyklassiker i Parken mellem FCK og Brøndby IF. Datoen er 1. december, og det er endda første søndag i advent, men du kan nok lige netop nå i kirke inden kampen, hvis det er.

Annonce

Mest erfarne derby-spiller

Du kan vinde billetter til kampen ved at svare på, hvilken spiller, der har spillet flest kampe i FCK-trøjen mod Brøndby siden den første kamp mellem de to klubber i 1992.

Send dit svar til thofstaging-kbhlivdk.kinsta.cloud, så vi har dit svar senest fredag 29. november klokken 12. Husk at skrive dit navn, adresse og telefonnummer, når du sender din besvarelse.

Bemærk billetterne er til FCK-afsnittet på Øvre C, så du må ikke ankomme i Brøndby-outfot, hvis du ellers skulle have denne lyst.

Annonce

To mål af Sotiriou

Optakten til kampen på torsdag var i øvrigt god set med FCK-øjne rent resultatmæssigt.

FC København var godt nok længe på hælene mod Hobro i Parken søndag og var bagud med 0-1, til der manglede otte minutter af kampen, men så sørgede indskiftede Pieros Sotiriou med to hurtige mål - begge med assist fra Dame N’Doye - for en 2-1 sejr.

Brøndby tabte til AGF med 1-2 i Aarhus. Dermed er der seks mellem FCK på andenpladsen og Brøndby på tredjepladsen inden på søndag.

Torsdag aften spiller FC København på udebane mod Lugano fra Schweiz i Europa League, så der er ikke lang pause mellem de to kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ældre

Nye motionsredskaber i ældrecenter

Bøger

Mosevand og tudseæggesandwich

Miljø

53 nye elbusser på vej

Byliv

Ny bistro vil være de lokales samlingspunkt

Annonce