Annonce
Østerbro

Kurdisk filmfestival indtager Cinemateket

Køb din billet nu på cinemateket.dk - Foto: PR foto
Annonce

Efter to års radiosilence indtager Kurdisk filmfestival 2020 endnu engang København i marts måned. Denne gang med en ny personlighed og større ambitioner end før. Det hele sker i Cinemateket på Gothersgade.

Under festivalen kan man opleve en række kurdiske film med vidt forskellige temaer. Herudover vil der også være en håndfuld kulturelle arrangementer, hvor der er debatter, mad, musikalske indlag, og så vil nogle af filminstruktørerne også slå vejen forbi København.

Festivalen giver både plads til nye filmskabere såvel som de mere kendte af slagsen.

Mød blandt andet instruktøren Reber Dosky, hvis nye film handler om Sidik, der sætter sig for at finde en persisk leopard i bjergene i Iran.

De mere dramatiske film ’Sisters in Arms’ og ’The End will be Spectular’ viser på hver sin måde, hvordan en forhåbningsfuld ungdom søger frihed og ligestilling. Og så er der mange, mange flere film på programmet.

For første gang har Kurdisk filmfestival også have børne-TV på plakaten. Således målretter festivalen sig også til børn mellem 4 og 11 år.

Festivalen vil bevare sine organisatoriske rødder i det ungdommelige og (studenter)aktivistiske miljø, men vil derudover åbne op for filmakademier, tv-stationer og kunstnerkollektiver.

Festivalen løber af stablen fra 4. marts til 11. marts. Billetsalget er allerede begyndt. Prisen for en film er 85 kroner. Køber du rabatkort, kan du se seks film for 425 kroner. Er du medlem af Cinemateket, er prisen 50 kroner per billet.

Se mere på cinemateket.dk.

Annonce
Annonce
Debat

Ærgerligt med fugleøen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Mettes podcast: Lyd med lykkefix

Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce