Annonce
Butiksliv

Legetøjsbutik bringer julegaver ud på cykel: Vi vil gerne give noget igen til lokalmiljøet og vores trofaste kunder

I samarbejde med cykelproducenten Harry vs Larry er legetøjsbutikken Petit Monde klar til at træde i pedalerne, når julegaver skal leveres til lokale og trofaste Østerbro-borgere. Foto: PR

Efter regeringens skærpede restriktioner har legetøjsbutikken Petit Monde i Nordre Frihavnsgade valgt alternative og traditionelle midler i brug for at sikre fremtidsudsigten for et lokalt butiksmiljø. Legetøjsbutikken er nemlig gået i samarbejde med cykelproducenten Harry vs Larry, der nu står klar til at bringe julegaver ud på cykel.

Hos Petit Monde er hensigten klar. Man ønsker at skabe et trygt miljø, hvor borgere kan handle trods det stigende smittetal samt alternative muligheder for særligt sårbare. Derfor vil cykelbude være klar til at levere julegaver, og der tilbydes gratis udbringning ved køb over 500 kroner.

- Vi vil gerne give noget igen til lokalmiljøet og vores gode trofaste kunder, som fortæller os, at de gerne vil støtte os ved at handle lokalt. For mange kan det føles utrygt at skulle ud og handle i en tid, hvor smittetallene stiger, men vi vil gerne give vores bidrag til, at vi også efter coronakrisen har et levende, lokalt butiksmiljø på Østerbro, siger Janet Ring, indehaver af Petit Monde.

Annonce

Cykelbuddet vil cykle ud i en radius af tre kilometer fra Nordre Frihavnsgade 2, hvor legetøjsbutikken befinder sig. Udbringningen vil foregå tirsdag og torsdag. Særligt sårbare har også mulighed for udvidede åbningstider - hertil kan butiksbestyrer Signe Jønsson kontaktes på telefonnummer 53 86 88 56.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce