Annonce
Byliv

Malte og Teis har spredt glæde langt ud over landets grænser: Nu hyldes de med corona-pris

Klubkiosken er blevet stedet, hvor medlemmerne sidder efter fægtetræningen og skaber nye venskaber. Foto: Fægteklubben Trekanten

Malte Trier Mørch og Theis Andersen åbnede en klubkiosk i forsommeren 2020 for at tjene lidt ekstra mønt til Fægteklubben Trekanten i Ryparken. Herrerne endte med at lave stedet, hvor nye venskaber blev skabt, og medlemmerne kunne mærke det ellers manglende sociale sammenhold.

Det har nemlig ikke været let at holde gang i fællesskabet i idrætsforeningerne under coronapandemien, men Malte og Theis har vist, at det kan lade sig gøre. Derfor er de også blevet tildelt ’Super-Gejst-Spreder-Prisen’ af DGI og Intersport for deres indsats.

Malte og Theis er begge trænere i Fægteklubben Trekanten, og de løber med prisen foran flere tusinde personer, som idrætsforeninger fra hele landet har nomineret. De engagerede trænere har formået at holde gang i fægtetræningen via online-træning samt alternativ udendørstræning i de perioder, hvor det har været muligt.

Trænerne har også spredt glæde langt ud over landets grænser. Online-træningen er nemlig foregået på engelsk, så fægtere over hele verden kunne være med, selvom de har været isoleret fra deres fægte-fællesskaber.

- Med deres engagement og gode værtskab skabte Malte og Teis på ingen tid et sted, hvor fællesskaber groede på tværs af idrætsforeningerne i Ryparken, siger formand i Fægteklubben Trekanten, Lene Jensen, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Kiosken blev et sted, hvor vi knyttede bånd og venskaber til andre klubber, som vi ikke kendte i forvejen. Faktisk banede det vej for nye samarbejder, der stadig vil være i live på den anden side af corona.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce