Annonce
Østerbro

Matas på Østerbrogade vil gøre kunder og ansatte mere trygge med nye tiltag

Personalet hos Matas på Østerbrogade er blevet certificeret i corona-venlige tiltag, der skal gøre både dem selv og kunderne mere trygge ved adfærd i butikken. Foto: Matas
En række nye tiltag i Matas-butikken på Østerbrogade skal sikre, at smitsomme sygdomme som eksempelvis coronavirus både nu og i fremtiden har dårlige levevilkår i butikken.
Annonce

Ekspedienterne i Matas-butikken på Østerbrogade har været en tur på skolebænken, hvor de har gennemgået teori om hygiejne og rengøring, afstand-og smittevejstest og en grundig introduktion til de nye procedurer i butikken. Undervisningen er blevet afsluttet med et certifikat.

Certificeringen af medarbejderne skal sammen med de nye procedurer og nyt inventar gøre det nemt og trygt for kunderne at handle i Matas. Kunderne skal kunne føle, se og afprøve varer i butikken med viden om, at der er styr på sikkerheden og at personalet er uddannet i at vejlede dem på den rigtige måde i forhold til sundhed.

-Jeg er rigtig glad for tiltagene. En af fordelene ved de nye procedurer er, at vi skal spritte testvarer af, når kunderne for eksempel skal prøve en creme. Det giver os mulighed for at hjælpe kunderne med at finde det helt rigtige produkt, siger Katharina Wolf, der er butikschef i Matas på Østerbrogade 142.

Blandt de synlige tiltag i butikken er ny skiltning og håndsprit på faste standere. Desuden vil ekspedienterne afspritte testprodukterne før og efter, at kunderne prøver dem, mens masker kommer i brug, hvis en kunde skal have lagt makeup.

Tiltagene bliver permanente

Matas på Østerbro følger i forvejen myndighedernes anbefalinger for at hindre spredningen af corona. Ifølge Allan Kristoffersen, der er retaildirektør hos Matas, er målet med de nye tiltag, at både kunder og medarbejdere også føler sig trygge i butikken i fremtiden.


Målet med de nye tiltag er, at både kunder og medarbejdere også føler sig trygge i butikken i fremtiden


- Coronavirussen har gjort os alle meget opmærksomme på, hvor stor indflydelse vores adfærd har på risikoen for, at vi smitter hinanden. Med de nye tiltag og certificeringen af vores medarbejdere ændrer vi adfærden i butikkerne på en måde, hvor det er så naturligt som muligt for både kunder og medarbejdere at undgå at smitte hinanden både nu og i fremtiden, siger Allan Kristoffersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østerbro

Festival: Regnbuen ender i Salonen

Annonce