Annonce
Østerbro

Musik på Kastellet: Koncerter med Claus Hempler og Carl Emil Petersen

Sammen med Claus Hempler spiller Carl Emil Petersen på Kastellet 31. juli. Her ses han spille på Turbinen. Foto: Annelene Petersen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Annonce

Festivalen ENGAGE er som så mange andre festivaler og kulturarrangementer blevet aflyst, men det har ikke sat en stopper for Veteranfondens lyst til at bringe folk sammen. Af den grund har de besluttet at afholde en række koncerter hver for sig, og den første koncert løber af stablen fredag 31. juli.

Her vil du kunne opleve Claus Hempler og Carl Emil Petersen, der optræder med hver sit soloshow.

Det er desuden muligt at forudbestille både picnic og øl fra Mikkeller, ligesom det vil være muligt at købe kolde øl, sodavand, vand og vin ved en trækvognsbar, der bevæger sig rundt på stedet.

Der er indtjekning og udlevering af forudbetalt mad og drikke mellem 17.30-19, og koncerterne spilles mellem 19.30-21.30, hvorefter alle skal forlade pladsen. Det hele foregår på Kastellet 31. juli. Man kan købe sine billetter her.

Under normale omstændigheder er der tradition for, at der er gratis adgang for personer med veterankort, men det kan ikke lade sig gøre til de koncerter, der spilles i denne omgang.

På grund af Covid-19 er der kun plads til 500 personer, og der sørges naturligvis for afstand mellem alle gæster. Du kan læse mere om arrangementet og blive opdateret med mere info på deres hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Cykler I til skole?

Østerbro

Kunsten har indtaget autoværkstedet

Østerbro

Festival: Regnbuen ender i Salonen

Annonce