Annonce
Østerbro

Nomineret til kulturpris: Billedskole er et børnemirakel i hverdagen

Østerbro Billedskole da skolen var ny i 2014, seks år senere er det fortsat en succes. Foto: Østerbro Billedskole
Annonce

På Østerbro Billedskole på Tåsinge Plads introduceres børn til kunstens verden med undervisere, der er dygtige både pædagogisk og kreativt.

Det kommer der flotte og kreative selvstændige værker ud af udført af børnene.

Billedskolen er nu for tredje gang indstillet til Østerbro Kulturpris. Hvis de vinder den, kunne de for eksempel lave en professionel hjemmeside, der matcher deres høje faglige niveau så de kunne tiltrække endnu flere børn, lyder et forslag på.

Østerbro Billedskole har eksisteret siden 2014. Skolen var i begyndelsen støttet af den daværende områdefornyelse i kvarteret, som lukkede ned i 2016, men har de senere år klaret sig ved deltagerbetaling. Og det er der mange børns forældre, som betaler til. Allerede i sommer kunne billedskole melde udsolgt til denne sæson.

Byens bedste billedskole er den tidligere blevet kaldt.

Østerbro Kulturpris

Østerbro Kulturpris er på 30.000 kroner og uddeles hvert år til en forening, netværk eller initiativ på Østerbro, som gør en forskel for hele bydelen. Pengene skal gå til nye udviklingsprojekter på Østerbro.

Det er Kultur Ø, som styrer de kommunale idræts- og kulturinstitutioner på Østerbro, som står for prisen med Danske Bank Østerbro som sponsor og Østerbro Avis som samarbejdspartner.

En dommerkomité med deltagere fra Kultur Ø, Danske Bank, Østerbro Avis samt andre kulturpersonligheder på Østerbro og den siddende kultur- og fritidsborgmester udvælger, hvem der skal nomineres ud fra borgernes indstillinger. Komitéen udvælger også en vinder, og det er kultur- og fritidsborgmesteren (for tiden Franciska Rosenkilde, Alt.), som overrækker prisen.

Der er seks nominerede, som præsenteres på skift, indtil vinderen kåres.

Annonce
Annonce
arkitektur

Nu kan du indstille Årets Arne 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn og natur

Forskere i små størrelser

Kultur

Nyt byrumsmøbel foran Krudttønden

Debat

Hvorfor bliver sport nedprioriteret?

Debat

Skæve boliger midt i en grøn oase

Annonce