Annonce
KULTUR

Se fotofortællingen, der bygger på en soldats krigsdagbog fra et kolonistyre

Borgere har nu mulighed for at se den nye udstilling om det anti-koloniale oprør mod europæiske kaffefarmere i 1950'ernes Kenya. Pr-foto

Dark Gallery CPH er et spritnyt fotodokumentarisk galleri, der er på jagt efter glemte stemmer og stærke, personlige fortællinger.

Galleriet har nu slået dørene op for en udstilling, der stiller skarpt på Mau Mau-bevægelsens oprør i 1950’erne mod det britiske kolonistyre i Kenya.

Selve udstillingen bygger på den britiske soldat Lovell Guy Wyon Sergeants krigsdagbog og fotoalbum fra kolonistyret. Materiale, der aldrig har været vist før.

Sønnen af den britiske soldat har haft sin fars krigsdagbog fra Afrika liggende efter hans død, som sønnen først nu har gravet frem.

Udstillingen kan ses frem til 4. december. Åbningstider er torsdag og fredag klokken 14 til 17 og lørdag klokken 11 til 15.

Grundet coronavirus er der i øjeblikket kun adgang for en person i galleriet ad gangen. Dog to fra samme hushold. Galleriet kan kontaktes på telefonnummer 20 33 49 26 for tidsbestilling.

Adressen er: Ryesgade 103B, 2100 København Ø.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce