Annonce
Sport

Ny flot præstation af B.93 mod superligahold: Det blev dog til nederlag i Aarhus

B93's Daniel Stückler har reduceret til 1-3 i kampens sidste minut i kvartfinalekampen i pokalturneringen mellem AGF og B.93  i Aarhus. Det betyder lidt mere spænding i returkampen, hvor B.93 har hjemmebane, i næste måned. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Det var et mål, som betød en hel del, da B.93's Daniel Stückler scorede til 1-3 i pokalturneringens kvartfinale på udebane mod AGF onsdag aften.

Noget af det charmerende ved pokalfodbold er, at små hold kan overraske og slå de store ud af turneringen. Af en eller anden grund mener DBU, at den danske pokalturnering ikke skal være så charmerende endda, således spilles nu også kvartfinalen over to kampe. Og det er altså sværere at levere en overraskelse over 180 i stedet for 90 minutter.

B.93 har spillet sig frem til kvartfinalen ved at besejre superligaklubben AaB med 1-0 i december. Onsdag aften ventede AGF så i Aarhus, og endnu engang leverede Østerbro-klubben en god præstation, hvor de i store dele af kampen spillede lige op mod superligaens nummer tre og havde flere chancer for at score.

Jon Thorsteinsson scorede til 1-0 for AGF i slutningen af første halvleg, inden da havde hjemmeholdets Patrick Mortensen fået et gult kort for at ramme B.93's stortalent Niels Morberg, som måtte lade sig udskifte, i hovedet. Nogle mente, at det var til rødt.

I anden halvleg øgede AGF føringen til 3-0 på mål af Alex Gersbach og Gift Links, inden Daniel Stückler reducerede til sidst. Dermed er der lidt spænding, når B.93 har hjemmebane 11. marts, så vil en 2-0 sejr være nok for Østerbro-klubben til at komme i semifinalen. Men er svært nok endda.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce