Annonce
Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Mette Strüwing er sygeplejerske og ejeren af den nye 'Hud- og Hyperhidroseklinikken' på Østerbrogade 113. PR-foto
Annonce

Mette Strüwing kan endelig se lys i coronamørket. Hun er ejeren af den nye specialklinik for hud og hyperhidrose, som er åbnet på Østerbrogade 113, i det som i folkemunde hedder Øbro Centret, hvor der der ligger flere klinikker og praksisser inden for sundhedsområdet.

Og selvom hele coronasituationen har trukket istandsættelsen af klinikken ud, er den nydøbte 'Hud- og Hyperhidroseklinikken' klar til at tage imod bestillinger.

Klinikken er en hudlægeklinik, hvor både børn og voksne er velkomne med hudproblemer og hudsygdomme. Som udgangspunkt vil borgere selv betale i klinikken, men der er også mulighed for at blive henvist til klinikken, hvis ventetiden på sygehusset til visse behandlinger er for lang.

Hud- og Hyperhidroseklinikken vil tilbyde udredning og behandling af en lang række hudtilstande og sygdomme. Dette kan være hudproblemer som eksemer, psoriasis og sår til solskader (forstadier til hudkræft), behandling af karsprængninger med laser, behandling af uønsket hårvækst og modermærkeundersøgelser.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce