Annonce
Østerbro

Nyt spisehus åbner i Nordhavn: Stiller morgensulten

Det nye spisehus på Nordhavn 'Fryd & Gammen' åbner på onsdag dørene op for lækre retter, både klassikere og de mere ukonventionelle og eksperimenterende. Foto: Mathias Vilhelmsen


Det nye Nordhavn spirer med madsteder og nu åbner et nyt madhus snart dørene for et nyt spisehus: 'Fryd & Gammen' - som i hvert fald har tænkt sig at leve op til navnet!

Det nye spisehus er tiltænkt, at være for alle sultne maver og åbner derfor allerede op for morgenmad klokken 8 til de sultne, der lige skal have en bid lækker mad inden dagen begynder.

Og her er til enhver smag. Om man er til morgenmads-klassikerne, sunde smoothies eller frisk på helt nye fortolkninger, som eksempelvis chiagrød med havtorn, æble og skovsyre. Vigtigst er det, at der er plads til alle, og at spisehuset skal være et sted, hvor københavnere kan komme med deres børn og få stillet sulten - om det er til en hjemmebagt surdejsbolle med ost til morgenmaden eller friske salater eller burgere senere på dagen.

Annonce

Hos Fryd & Gammen er kvalitet utrolig vigtigt:

- Vi udvælger vores råvarer nøje. De er altid friske og gerne økologiske, og så forsøger vi at lave det meste selv, siger Julie Nielsen den daglige leder i Fryd & Gammen.

Fryd & Gammen deler adresse med BIG BIO på Hamborg Plads i Nordhavn, et stenkast fra havnebadet.

Hvornår & hvor: Fryd & Gammen åbner onsdag 18. november klokken 18 på Hamborg Plads 6, hvor et sukkersødt åbningstilbud allerede står for døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce