Annonce
Samfund

Orienteringsaften i en coronatid: Østerbro-gymnasium nytænker konceptet

Rikke Kirkeskov Sørup, der er rektor for Vibenshus Gymnasium på Østerbro, har været nødsaget til at tænke på alternative løsninger, når gymnasiets orienteringsaftener løber af stablen i januar. Pr-foto
Annonce

Det har længe været en fast tradition, at alle landets gymnasier åbner dørene op for unge uddannelsessøgende i løbet af januar. Dog har covid-19 medført, at det ikke bliver muligt i denne omgang, hvorfor gymnasierne er nødsaget til at skulle nytænke arrangementerne.

Nytænkning er i den grad noget, som Vibenshus Gymnasium på Østerbro har formået at inkorporere i de kommende orienteringsaftener. Gymnasiet, der er et teknisk gymnasium med fokus på naturvidenskab og teknologi, vil afholde tre orienteringsaftener på YouTube for at sikre, at interesserede alligevel kan opleve gymnasiet.

- Gæsterne skal nok få et godt indtryk af, hvad vi står for både fagligt og socialt. De kan blandt andet høre vores elever og undervisere fortælle om gymnasiet via forskellige interviews, og de vil også kunne tilgå såkaldte breakout-rooms, hvor de taler med lærere og elever fra lige netop den studieretning, der interesserer dem. Derudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål til vores vejledere, som sidder klar på chat og telefon både under og efter orienteringsaftenen, pointerer Rikke Kirkeskov Sørup, rektor for Vibenshus Gymnasium, i en pressemeddelelse.

Vibenshus Gymnasium afholder orienteringsaftener online 11. og 20. januar samt 2. februar - alle dage er klokken 19. Læs mere og tilmeld dig på nextkbh.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ryparken hører til i Bispebjerg

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Annonce