Annonce
BUTIKSLIV

Overtog klinik fra forældre: Nu fejrer klinisk tandtekniker 50-års jubilæum

Det store smil er fremme hos Bettina Kobberø. Tandprotetikeren på Nordre Frihavnsgade fejrer nemlig 50-års jubilæum mandag 29. marts. Pr-foto

I langt de fleste tilfælde ses det, at kliniske tandteknikere lukker deres klinikker, når de har sat protesen ind i munden og holdt spejlet, der afslører tandpasta-smilet, for sidste gang, inden de går på pension. Men dette er ikke tilfældet hos Tandprotetikeren på Nordre Frihavnsgade.

Bettina Kobberø overtog nemlig klinikken efter sine forældre i 2011, og mandag 29. marts fejrer Tandprotetikeren 50-års jubilæum. Selv er hun tilfreds med det arbejde, som klinikken leverer.

– Det er selvfølgelig noget helt specielt, at en klinik, som mine forældre har startet for mange år siden, stadig er godt kørende i dag – 50 år senere. Men det, jeg er mest stolt over, er, at både tandlæger og patienter er så tilfredse med vores arbejde, at de fortsat kommer her, efter mine forældre stoppede, siger Bettina Kobberø, klinikchef hos Tandprotetikeren på Nordre Frihavnsgade.

Selvom klinikken oplever stor tilstrømning fra patienter og tandlæger, har Bettina Kobberø valgt at holde fast i de vante rammer på Nordre Frihavnsgade.

– Vi kunne sagtens bruge mere plads, men de vante rammer her giver vores kunder en vigtig tryghed, ligesom samarbejdet med de lokale tandlæger er så godt, at vi gerne vil blive her, siger Bettina Kobberø.

I stedet har Bettina Kobberø valgt at igangsætte klinikkens første udvidelse, så de fortsat kan være beliggende på Nordre Frihavnsgade. I øjeblikket er der otte trappetrin op til Tandprotetikeren, hvilket gør det vanskeligt for nogle kunder at komme op til klinikken.

Derfor overtager Tandprotetikeren et lokale i Sundhedshus Østerbro, der åbner første maj.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Nygårdsvej: Verdens dyreste skilt

Byliv

Endelig! Nu åbner Botanisk Have igen

Historie

Vin og tobak gennem 100 år

Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Annonce