Annonce
Østerbro

Peter Pølsemand på Trianglen skriver: Er coronaen ved at tage livet af butikkerne på Østerbro?

Peter Rasmussen er pølsemand på Trianglen. Foto: Chili Djurhuus
Annonce

Jeg er blevet opfordret til at komme med en lille betragtning set fra min pølsevogn på Trianglen.

Coronaen har nu været en del af vores allesammens dagligdag i mere end seks måneder, skræmmende, uroligt, frusterende, men også en tid, hvor der har kunnet reflekteres over den hverdag vi altid har taget for givet.

Jeg har oplevet sammenhold, og en til tider stærk følelse af respekt for hinandens udfordringer. Jeg har også oplevet både vrede og tolerance overfor vores unge insisteren på at være, nå ja ung.

Der er blevet festet i parker og gader, til glæde for nogen og til irritation og ødelagt nattesøvn for andre. Når jeg i dag går en tur langs Østerbrogade, ser jeg desværre flere butikker, der ikke har klaret krisen, og derfor må lukke, og jeg frygter at dette kun er begyndelsen på endnu flere butikslukninger. Hjælpepakkerne er nu på vej til at blive udfaset, og din lokale butik har mere end nogensinde brug for lokal støtte, hvis ikke flere butikker må dreje nøglen om.


Vi er også hårdt ramt af især manglende tilskuere til fodboldkampe og koncerter i Parken


Min egen lille pølsevogn er i den grad blevet godt modtaget, og andelen af stamkunder vokser, hvilket vi er taknemmelig og stolte over, men vi er også hårdt ramt af især, manglende tilskuere til fodboldkampe og koncerter i Parken, og håber at vi overlever, indtil at vores liv igen, bliver så normalt det nu kan efter denne globale krise.

Så derfor er opfordringen herfra, at vi stadig støtter op om hinanden, unge som ældre, holder afstand og passer godt på vores lokale forretningsliv, så vi stadigvæk kan være Danmarks bedste handelsstrøg og ikke mindst bydel, tak for ordet.

Peter Pølsemand

Peter Rasmussen er oprindelig pædagog, men i begyndelsen af 2020 resliserede han en gammel drøm om at blive pølsemand og fik pølsevogn på Trianglen. Meget passende da han også er østerbroer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Nyt byrumsmøbel foran Krudttønden

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor bliver sport nedprioriteret?

Debat

Skæve boliger midt i en grøn oase

Festival

Festival med stemmer til guitaren

Politi

Efterlysning: har du set denne mand?

Kunst

Lokalt litografi støtter pølsevognen

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Debat

Kæmpeprojektet Lynetteholmen

Annonce