Annonce
Debat

Pigerne skal med i foreningsidrætten

- Vi skal tage højde for det, der er afgørende for, at piger engagerer sig i foreningsidrættens aktiviteter, skriver Jakob Næsager (K) blandt andet i dette debatindlæg. Foto: Søren Bidstrup / Ritzau Scanpix
Annonce

Læserbrev: Hvis flere piger skal med i foreningsidrætten, skal vi derfor fremover bygge mere 'klogt' i forhold til skoleidrætshallerne, så de også understøtter pigernes fortrukne idrætsaktiviteter som gymnastik, motorik, dans, yoga og fitnesstræning.

Vi bør derfor udvide skoleidrætshallen på Levantkaj med både motorik-/springsale og en sal til dans og bløde bevægelsesformer. Med en supplerende motoriksal på skolen kan vi skabe nye rammer for en lokal gymnastikforening på Nordhavn, der har fokus på motorisk udvikling, spring- og rytmisk gymnastik.


Vi skal tage højde for det, der er afgørende for, at piger engagerer sig i foreningsidrættens aktiviteter.

Jakob Næsager (K)


Vi skal med skolen sikre, at der er plads til og mulighed for at dyrke mange flere forskellige idræts- og motionsaktiviteter end blot de klassiske, drengedominerede boldspil. Vi skal tage højde for det, der er afgørende for, at piger engagerer sig i foreningsidrættens aktiviteter.

Som politikere har vi et ansvar for at skabe sammenhæng i børnefamiliers hverdag. Vi skal skabe rammerne for, at alle har reel mulighed for at deltage i foreningsidrættens lokale aktiviteter, og vi skal sikre et godt samarbejde mellem skolen, idrætsforeningerne og familierne.

Annonce
Annonce
Erhverv

Biografejer: 2021 bliver et kanonår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ryparken hører til i Bispebjerg

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Amager

De københavnske familier betaler

Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Det sker

De har leveret sko til løbere i 25 år

Annonce