Annonce
Samfund

Platform trodser corona-ensomhed: Åse fandt to nye veninder

Åse Wadt fra Østerbro har kun positive ord at sige om platformen Boblberg, hvor man kan opsøge nye venskaber. Privatfoto
Annonce

Ensomheden blandt borgere er steget markant under coronakrisen, og det har platformen Boblberg, hvor man kan finde nye venner, i den grad mærket. De har nemlig oplevet, at trafikken på platformen er tredoblet - og en af dem, der har haft stor gavn af konceptet, er Åse Wadt fra Østerbro. Det skriver Røde Kors.

Det startede med, at Åse søgte efter jævnaldrende kvinder, som hun kunne tage til diverse sociale arrangementer og private begivenheder med. Hun faldt, helt tilfældigt, over Boblberg, og i dag har hun fået to rigtig gode veninder, som hun blandt andet har været på byvandring med, i biografen med og meget mere.

Åse benytter sig stadig af platformen og har anbefalet den til flere - derudover understreger hun, at det er en platform for fællesskaber og mod ensomhed, og at det bestemt ikke er en datingside.

Succeshistorien om Åse fra Østerbro er et glimrende eksempel på, at fællesskaber og venskaber sagtens kan opsøges på alternative måder. Dette er særligt relevant i en tid, hvor restriktioner, isolation og hjemsendelser er en realitet.

Boblberg samarbejder med landets kommuner og landsdækkende organisationer, og platformen har mere end 340.000 medlemmer. Læs mere på boblberg.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce