Annonce
Byliv

Populær café er flyttet til hovedvej

Sanne Colstrup er den ene indehaver af Krejl & Kaffe, som nu er flyttet til Jagtvej. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

Krejl & Kaffe kan fejre fem års jubilæum her i september 2020. Det er samtidig også året, hvor caféen er flyttet få hundrede meter til en meget anderledes placering.

Caféen er flyttet fra Vennemindevej til Jagtvej, ganske tæt på Vennemindevej. Konceptet er stadig det samme, det er en kombination af café og et sted, man kan købe brugte ting og sager som blandt andet børnebøger og ting til køkkenet.

- Vi havde brug for flere kunder og dermed bedre eksponering, fortæller den ene indehaver Sanne Colstrup om årsagen til flytningen.

Der er også flere, som opdager Krejl & Kaffe, når den ligger ved en hovedfærdselsåre i forhold til en lokal gade som Vennemindevej. Og det er ikke længere væk, end at de gamle stamkunder sagtens kan finde derhen.

Andre fordele ved flytningen er, at de har fået større lokaler og også et større køkken og nu bedre kan lave ting fra bunden selv. Sanne Colstrup fortæller, at Krejl & Kaffe også har fået alkoholbevilling. I løbet af sommeren er de endvidere blevet forhandlere af den lokale Olufs Is.

Sanne Colstrup har caféen sammen med Sofia Roth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Skæve boliger midt i en grøn oase

Festival

Festival med stemmer til guitaren

Politi

Efterlysning: har du set denne mand?

Kunst

Lokalt litografi støtter pølsevognen

112

Den rullende politistation parkerede på Østerbro

112

Fire vanvidsbilister stoppet på Lyngbyvej

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Debat

Kæmpeprojektet Lynetteholmen

Annonce