Annonce
Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Øbro-Hallen skal renoveres igen. Arkivfoto: Michael Paldan

Jeg har ikke tal på, hvor mange måneder Øbro Hallen siden 2015 har været lukket ned på grund af fejlindkøb af materialer, forkert brug af materialer eller generelt byggesjusk. Denne gang lukkes der ned i et år.


Hvordan er Københavns smukkeste svømmehal med venlige og velfungerende medarbejdere endt som et evigt renoveringsprojekt?

Mogens Lilledal Hansen


Jeg har ikke tal på, hvor mange dage saunaen hos herrerne har været lukket. Jeg har ikke tal på, hvor mange dage urinalerne har været lukket. Jeg har ikke tal på hvor mange dage koldtvandsbruseren har været lukket. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange man har eksperimenteret med bruserne hos herrerne, hvilket har betydet, at man nu står med brusere, hvor især ældre mennesker har svært ved at skrue op og ned for det varme vand.

Hvordan er Københavns smukkeste svømmehal med venlige og velfungerende medarbejdere endt som et evigt renoveringsprojekt, og hvorfor i alverden har man i den aktuelle situation ikke påbegyndt renoveringen, mens der var lukket ned på grund af corona?

Ansvaret må vel ligge hos Kultur-og Fritidsforvaltningen og dennes borgmester?

Hvor vil jeg dog ønske, at vi efter kommunalvalget står med en borgmester, som virkelig interesserer sig for, brænder for og arbejder for at forbedre, modernisere og forny københavnernes fritidstilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce