Annonce
Østerbro

Samfundsengagerende børneteater fortsætter: Teater Hund & Co. får fire år mere

Teaterleder Methe Bendix er meget begejstret for den forlængede aftale. Foto: PR.
Annonce

Hos Teater Hund & Co. på Østerbro er der stor jubel og glæde disse dage. Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg har nemlig valgt at forny teaterets aftale de næste fire år. Teateret er støttet med 2,9 millioner årligt, og det finansierer både forestillinger på Krudttønden og en masse forskellige samarbejdsprojekter. Muligheden for at fortsætte de næste fire år vækker stor begejstring hos teaterleder Methe Bendix:

- Det er en kæmpe anerkendelse af vores kunst og af det store arbejde, vi har gjort med at etablere os her på Østerbro gennem det sidste år – og ikke mindst af de mange samarbejder vi har fået i gang med skoler og andre institutioner og kulturaktører på Østerbro, siger Methe Bendix.Teater Hund & Co. laver originalt og samfundsengagerende børne- og familieteater. Vigtigt for teatret er, at alle produktioner er intelligente, samfundsrelevante og debatskabende for børn såvel som voksne. Hos Teater Hund & Co. mener de nemlig, at børneteater skal være godt teater for alle, og at også små børn kan være med på et større filosofisk plan. Mens coronakrisen har raset, har filosofien fået en endnu større plads gennem et unikt samarbejde med filosoffen David Mark Larsson, der resulterede i projektet ’Filosofisk Førstehjælp’ for skoleklasser i mindre hold.

De næste fire år vil filosofien også have særfokus i alle teaterets aktiviteter med mottoet: ’Det er os, der skaber verden’. Børn og voksne skal have oplevelser af høj kvalitet og blive motiveret til at åbne horisonter og egen kreativitet. Dette gælder blandt andet forestillinger, huskunstnerforløb på skoler, workshops og børnebestyrelsen ’De Gyldne Hvalpe’.

Teater Hund & Co. ligger på Østerbrogade 95, men opfører to-tre forestillinger på Krudttønden årligt. Næste gang er forestillingen ’Far, Mor og Børn – HVER DAG! eller Vi Tisser Når Vi Tanker’, som spiller fra 2. – 27. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

Ventetiden er til visioner

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

De unge opførte: En musical om lykke

Kunst

Nyt rockinspireret kunstgalleri

Debat

Ærgerligt med fugleøen

Annonce