Annonce
Østerbro

Snør danseskoene til sommerdans i Fælledparken

Sommerdans i Fælledparken som det så ud sidste år. PR-foto: Jesper Guhle
Nu skal du til sommerdans i Fælledparken, hvor du kan kaste dig ud i alverdens sjove og forførende dansestilarter, få smilet frem og give livsglæden gas. Der er dansearrangementer i Fælledparken i corona-venlig version helt frem til 28 juli.
Annonce

Sommeren er over os og igen i år byder Sommerdans i Fælledparken på gratis dansefest under åben himmel på dansepladsen på hjørnet af Sauntes Allé og Øster Allé - og i år i en corona-orienteret version, hvor der danses uden berøring og med begrænset antal deltagere samt online tilmelding til alle workshops.

- Vi overholder selvfølgelig alle myndighedernes regler i forhold til at hindre coronasmitte. Der bliver i år ingen undervisning i pardans og deltagerantallet på vores workshops er sat til foreløbig 50 ad gangen. Hvis det tilladte antal ændrer sig i løbet af sommeren, melder vi det ud på vores facebookside, fortæller Mikala Hoff Skovgaard, der er med i arrangørgruppen bag Sommerdans i Fælledparken.

Annonce

For hele familien

Sommerens program byder på danseundervisning for begyndere og let øvede hver aften mandag til torsdag fra kl. 19-22. Der vil være tre forskellige workshops med professionel undervisning i forskellige stilarter så som charleston, salsa, linedance og samba. Du kan også kaste dig ud i at danse Afrobeat eller Bollywood, som man gør det i Indien. Men husk tilmelding på grund af begrænsede pladser.


Dans giver fællesskaber, energi og livsglæde, og selv om vi i år ikke kan røre ved hinanden, når vi danser, er der ikke forbud mod at smile, blinke og grine til hinanden.


Tag dine børn i hånden og kom forbi sommerdans i parken hver torsdag kl. 12-14, hvor der er dans for børn i alle aldre og hver søndag fra kl. 14-16 indbydes børnefamilier til familiedans.

- Vi håber, at det også i år bliver en dejlig dansesommer i Fælledparken. Netop i år, hvor vi har været igennem et hårdt forår på grund af coronaen, har vi brug for at komme ud i det fri og være sammen med andre om aktiviteter der gør os glade. Og det er det dansen kan. Dans skaber fællesskaber, giver energi og livsglæde, og selv om vi i år ikke kan røre ved hinanden, når vi danser, så er der ikke forbud mod at smile, blinke og grine til hinanden, siger Mikala Hoff Skovgaard.

Der bliver danset med afstand i Fælledparken i år. Billedet her er fra søndag. Foto fra Facebook

Sommerdans i Fælledparken er arrangeret og afviklet af Dunia Furahalliem og Mikala Hoff Skovgaard med assistance fra Sidse Koppel gennem de sidste 20 år. Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg og Københavns Kommune.

I tilfælde af kraftig regn bliver arrangementerne aflyst. Dette oplyses på Facebook.

Informationer om program, online tilmelding og andet via Sommerdans i Fælledparken på Facebook og www.sommerdans.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Lav vandstand i Sortedams Sø

Annonce