Annonce
Østerbro

Stor støtte til lokal roklub

Annonce

»Sikke en jomfrutur!« udbrød Henrik Dencker på 77 år, da roforeningen KVIK vandt bronze til dette års Copenhagen Harbour Race. Bronzemedaljen blev hevet hjem i en funklende ny robåd, en såkaldt 8’er, som roforeningen har drømt om i flere år, men ikke har haft råd til. Den nye 8’ers forgænger er over 25 år gammel.

Købet af den nye robåd blev muligt, da KVIK fik en støtte på sammenlagt 185.000 kroner fra to fonde. Den nye robåd kostede 265.000 kroner, og med støtten fik KVIK mulighed for at erhverve sig den. Finansieringen kom fra VELUX-fonden og DGI-DIF, som faktisk har to modsatrettede målgrupper i fokus.

Annonce

Fællesskab for både unge og gamle

VELUX-fonden tildelte KVIK 50.000 kroner. Pengene er øremærket til at fremme fællesskab og sund livsstil hos aktive ældre. Hos KVIK er der mange ældre roere, og hver mandag og onsdag formiddag træner roere på 60+ enten i vandet eller i romaskiner.

DGI-DIF har givet 135.000 til at støtte ungdomsarbejdet i KVIK. Roklubben lægger tilsvarende stor vægt på fællesskab blandt unge og har en række forskellige tiltag, der styrker fællesskabet blandt især 12-18-årige i roklubben.

Roforeningen KVIK er Københavns og Nordens første roklub og har netop fejret 153-års fødselsdag. KVIK holder til på Strandvænget i Svanemøllehavnen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Nye mæglere på alléen

Annonce