Annonce
Erhverv

SuperBrugsen hædret i egne rækker: Østerbro er mestre i økologi

Brugsuddeler Mentor Asani fejrer sammen med personalet, at SuperBrugsen i Nordre Frihavnsgade er kåret som årets butik i distriktet. Foto: Thomas Frederiksen
SuperBrugsen i Nordre Frihavnsgade er kåret til årets butik i kædens egne rækker. Butikken er blandt andet den, som sælger mest økologi på landsplan, og så fremhæves medarbejderne som trofaste og servicemindede.
Annonce

Vi vidste det egentlig godt. Der er noget særligt med østerbroere og økologiske varer.

Ifølge Coop er SuperBrugsen i Nordre Frihavnsgade det supermarked som på landsplan, og ikke kun i kædens egne rækker, som sælger flest økologiske varer.

- Det er ganske gået godt på 950 kvadratmeter, siger Søren Kreilgaard, salgschef i SuperBrugsen og nævner samtidig, at 750.000 ifølge kædens egne tal handler i supermarkedet i Nordre Frihavnsgade, og det er Coops største bidragsyder på indtjening.

Og af varerne, de sælger, er 26 procent økologiske.

- Det vil sige, at tre fjerdedele af de varer, vi sælger, stadig er konventionelle, siger brugsuddeler Mentor Asani for at understrege, at butikken altid kan blive endnu bedre.

- Vi satser meget på økologien og også de veganske produkter og har også børnefamilierne som målgruppe, siger han.

Annonce

Trofast personale

SuperBrugsen i Nordre Frihavnsgade er kåret som årets butik i kæden i distrikt 101, som dækker det meste af Nordsjælland og dele af København og Københavns omegn. Økologi er en af årsagerne, men der er også andre grunde.


Det er en butik på et meget højt niveau og med et personale, hvor mange har været her i rigtigt mange år

Søren Kreilgaard, salgschef, SuperBrugsen


- Det er en butik på et meget højt niveau og med et personale, hvor mange har været her i rigtigt mange år, siger Søren Kreilgaard, der også sender roser afsted til brugsuddeleren Mentor Asani, der modsat mange andre i supermarkedet i Nordre Frihavnsgade er forholdsvis ny, da han trådte til i sommeren 2019.

- Mentor har skabt en helt utrolig gejst og løftet butikken til et endnu højere niveau. Han har indført et meget højt niveau i planlægning, som gør, at butikken altid er klar til kunderne, lyder det anerkendende fra Søren Kreilgaard.

Annonce

En del af lokalmiljøet

Og det kan da godt være, at Mentor Asani ikke har været så lang tid i Nordre Frihavnsgade, men er særdeles erfaren i SuperBrugsen, hvor han har været i mere end 20 år i flere afdelinger, siden han begyndte som flaskedreng som 13-årig, hvorefter han som ung fandt ud af, at han ville uddanne sig i den retning, og så er han blevet i butikkens regi.

SuperBrugsen i Østerbros gamle handelsgade: Nordre Frihavnsgade. Foto: Thomas Frederiksen

SuperBrugsen i Nordre Frihavnsgade er en forretning, han længe har anset som attraktiv og har haft som mål at komme hen til. Han roser kunderne for at være trofaste, også i en coronatid, og ser det som unikt at ligge mellem lejligheder og andre forretninger i Østerbros gamle handelsgade og være en del af lokalmiljøet.

- Heldigvis er der mange madsteder i Nordre Frihavnsgade, så gaden er langt fra død her i coronaen, siger han med henvisning til takeaway-salget.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce