Annonce
Østerbro

Svennevig udgiver bøger og laver festival

Vesterbro: Den lokale forfatter Michael Svennevig er en produktiv mand.

I den kommende weekend udgiver han to bøger: Den dokumentariske roman »Persiske ørne« om opvækst og revolution, baseret på en beretning, som en herboende iraner igennem et år har fortalt ham. Og »Ude på kanten, portrætsamtaler om at turde« med blandt andre nyligt afdøde filminstruktør Henning Carlsen, Kirsten Thorup og Stig Dalager.

Samtidig arrangerer han lørdag festival om drømme og visioner på Vesterbro og Christianshavn. Her vil blandt andet være skulpturværksted, udendørsjazz, fællesspisning og fotoudstilling.

Der er gratis adgang.

Sidst på måneden er han klar med endnu en udgivelse, »Teater i træstubben«, der er tre monologer og et kammerspil. Her kan man blandt andet læse om et gammelt ægtepar, der langsomt tager livet af hinanden og et hemmeligt ægteskab mellem to mænd.

Teksterne er opført som readings eller færdige forestillinger i Træstubben, Vesterbro Naturværksted og udkommer i forbindelse med Teaterdage på Vesterbro og i Charlottenlund den 30. august til den 7. september, som Michael Svennevig også står bag.

Man kan få mere information om bøgerne og se festivalprogrammerne på michaelsvennevig.weebly.com. liwe

Annonce
Annonce
Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Debat

Østerbro skal fungere i hverdagen

Debat

Tak for hjælpen i teltene

Annonce