Annonce
Østerbro

Tænk bæredygtigheden videre

Blandt Think.dk¿s mange arrangementer er der også nogle for de små størrelser. Foto: Think.dk
Annonce

KULTURPRIS: I klimakvarteret på Østerbro har en stor del af beboerne allerede fokus på bæredygtighed samt viljen til at bidrage til miljøvenlige forandringer i samfundet.

Men hvordan kan borgernes intentioner og gode hensigter realiseres, når områdefornyelsen ikke er der længere?

Det er der mange bud på. Et af stederne, hvor man prøver at komme videre med de grønne ambitioner, er hos Think.dk i Æbeløgade.

De betegner sig som Østerbros forandringsrum. Det er en selvfinansierende og non-profit organisation med fokus på inklusion og aktiv borgerskab.

Her kan alle finde inspiration og viden om, hvordan et bæredygtigt liv kan se ud, og derved få mulighed for at realisere deres egen version af en bedre fremtid. Fo

Man kan kom til arrangementer og lære om en af deres seks kategorier (sundhed, samfund, teknologi, miljø, uddannelse og kreativitet), man kan blive medlem, deltage i en eller flere arbejdsgrupper, holde egen arrangementer eller starte et projekt, der fremmer bæredygtige forandringer i miljøet og verden.

Ifølge en indstilling til kulturprisen, er der allerede holdt 400 arrangementer og workshops, Og mere end 2500 glade gæster har besøgt stedet, siden think.dk åbnede i september 2016, kort efter at områdefornyelsen på Vennemindevej var lukket. 

 

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Nye mæglere på alléen

Annonce