Annonce
Parkering

Tilfredse borgere: Kommunen dropper p-bøder

Beboerformand Sheku Amadu Jalloh (tv) og lokaludvalgsformand Allan Marouf i Ryesgade kort efter, at der var indført 15 minutters parkering på en række pladser i gaden, og inden de blev justeret til en tidsbegrænsning i dagtimerne. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

Beboere i Ryesgade har nu fået at vide, at de ikke skal betale p-afgifter for de første dage, efter 11 p-pladser pludseligt blev omdannet til primært 15 minutters parkering, uden de var informeret om det.

- Bøderne er annulleret for de første tre dage, fortæller beboerformand Sheku Amadu Jalloh, hvilket han er godt tilfreds med. Han har selv fået annulleret sine bøder og har oplevet andre i boligforeningen, som også har fået der.

I begyndelsen af november stod han frem i Østerbro Avis - bakket op af lokaludvalgsformand Allan Marouf - og fortalte om beboernes frustration omkring denne ændring, som var kommet efter, der var etableret corona-testklinik i de lokaler, hvor Udlændingestyrelsen tidligere havde hjemme.

Annonce

I dagtimerne

De understregede, at de fandt det i orden, at man ændrede reglerne af denne årsag, men de ville gerne have haft besked.

Et andet kritikpunkt var, at der var 15 minutters parkering døgnet rundt. Det ændrede kommunen kort tid efter til, at det kun er i dagtimerne, at der er denne begrænsning, efter Rigshospitalet havde ensrettet åbningstiderne, og Østerbro Avis var gået ind i sagen. Så nu kan beboere holde der ubegrænset fra om aftenen til om morgenen.

Sheku Amadu Jalloh fremhæver, at det er i orden, at man har fået bøde for at have parkeret der mere end 15 minutter senere henne i forløbet.

Annonce

Ønske: Normalt igen

Østerbro Lokaludvalgs formand Allan Marouf fremhæver, at den 15 minutters bør ændres, når coronatiden er slut, og der ikke længere testes i lokalerne.

- Jeg forventer, at pladserne går tilbage til normal parkering for beboerne, når coronatiden er forbi, og der ikke længere er testcenter, siger han.

Østerbro Avis ville gerne have haft en kommentar fra Københavns Kommune om parkeringspladserne i Ryesgade, men det har ikke været muligt på grund af juleferie.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Amager

De københavnske familier betaler

Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Det sker

De har leveret sko til løbere i 25 år

Annonce