Annonce
Byliv

Toppolitikere har meldt deres ankomst: Østerbro mødes i Fælledparken

Der bliver sommer og valgstemning, når der er Østerbroweekend 19-20. juni. Arkivfoto: Dan Møller

Oprindelig skulle Østerbroweekend have fundet sted i Fælledparken 4-5. juni, altså henover demokratiets festdag Grundlovsdag, men på det tidspunkt er der fortsat en maksimal grænse på 100 mennesker til udendørs forsamlinger, hvilket efter planen afskaffes 11. juni.

Derfor er Østerbroweekend rykket til 19-20. juni, hvor foreninger og borgere kan mødes ved Den Franske Plads i Fælledparken, tæt på Serridslevvej.

- Vi glæder os til at møde hinanden igen til en weekend, hvor borgerne kan diskutere visioner for Østerbro med politikerne, siger Østerbro Lokaludvalgs formand Allan Marouf, som nævner, at såvel Københavns nuværende overborgmester Lars Weiss (S) kommer forbi i løbet af weekenden, det samme gør de to bejlere til posten Sophie Hæstorp Andersen (S) og Line Barfoed (EL) og flere andre lokalpolitikere på tværs af partier.

Udover politikernes taler er der masser af boder fra lokale foreninger, mad og musik i løbet af weekenden, der har som formål at ryste østerbroerne bedre sammen.

Østerbroweekend plejer at være tæt ved P.H. Lings Allé, men på grund af EM i fodbold, som finder sted til juni, flyttes det til et andet sted i Fælledparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce