Annonce
Østerbro

Tre østerbrobarer napper øllens Michelin-stjerne

På billedet modtager Frank fra Søernes Ølbar Dansk Ølmærke af Lars Rasmussen, formand for Danske Ølentusiaster i København.
Annonce

Med hjælp fra sine 8.000 medlemmer har Danske Ølentusiaster gennemtrawlet landet for at finde de bedste ølsteder, der skal modtage Dansk Ølmærke. Øllens Michelin-stjerne, om man vil.

I år har tre barer fra Østerbro modtaget hæderen, og det drejer sig om Bunker Beer på Carl Nielsens Allé 9, Søernes Ølbar på Sortedams Dossering 83 og Tap10 på Østerbrogade 122.

- Som ølentusiast får man ofte spørgsmålet, hvor skal jeg gå hen, og her peger vi på tre steder på Østebro, hvor man får et bredt udvalg og en god oplevelse, siger formanden for Danske Ølentusiaster i København og på Frederiksberg, Lars Rasmussen.

Danske Ølentusiaster har i år uddelt 53 ølmærker til steder i København og på Frederiksberg, hvilket er en fremgang på syv siden 2018. Lokalt har Danske Ølentusiaster knap 600 medlemmer, og foreningen arrangerer blandt andet ølsmagninger og forskellige foredrag. Det lokale højdepunkt er Øllets Dag, som afholdes første lørdag i september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Nyt byrumsmøbel foran Krudttønden

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor bliver sport nedprioriteret?

Debat

Skæve boliger midt i en grøn oase

Festival

Festival med stemmer til guitaren

Politi

Efterlysning: har du set denne mand?

Kunst

Lokalt litografi støtter pølsevognen

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Debat

Kæmpeprojektet Lynetteholmen

Annonce