Annonce
Erhverv

Udskiftning: Irma er flyttet ind i populær købmands lokaler

Her i januar er Irma åbnet i Øster Farimagsgade lige over for Kartoffelrækkerne. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

Beboerne i Kartoffelrækkerne kæmpede længe for at beholde deres lokale og selvstændige Focus-købmand på Øster Farimagsgade 28 og hjalp den endda med en imponerende indsamling på over 60.000 kroner forrige år, men i efteråret måtte indehaverne give op.

En ny dagligvarehandel med en ganske velkendt navn på Østerbro er nu flyttet ind i lokalerne. 7. januar slog Irma dørene op, og dermed er der tale om den ottende butik i kæden i bydelen.

- Irma og Østerbro har altid passet godt sammen, og intet sted i bydelen er der langt til den nærmeste butik. Alligevel har vi drømt om at få en butik ved Kartoffelrækkerne, og vi har gennem årene fået talrige opfordringer til at åbne der. Derfor er det dejligt at se, at kunderne har taget så godt imod os her, siger konstitueret kædedirektør i Irma, Rikke Wolff, i en pressemeddelelse.

Butikken ledes af Daniél Ingvardtsen, der også har ansvaret for to andre Irma-butikker i det centrale København, nemlig Irma i Illum (der i øjeblikket er lukket på grund af corona-restriktioner) og Irma Nørreport.

- Nok er vi ikke den største butik, men til gengæld vil vi være den hyggelige, lokale butik med kvalitet, specialiteter og økologi i højsædet, der lytter til kunderne og tilpasser vores udvalg, så det i videst muligt omfang passer til området, udtaler han om den 117 kvadratmeter store - eller lille - butik.

Butikkens ansatte rummer flere kendte ansigter, der selv bor i nærområdet, oplyser Irma, der er en del af Coop, som også omfatter blandt andet Fakta, SuperBrugsen og Coop365.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Debat

Tag ansvar for dit skrald

Annonce