Annonce
Ulykke og lykke

Ukendt person har vundet kæmpe millionbeløb i nedbrændt kiosk

Der var brand i Telefonkiosken natten mellem søndag og mandag. Inden da har en millionvinder købt sin lottokupon i kiosken. Kan det være dig? Foto: Bjørn Nielsen/Byrd

Natten mellem søndag og mandag var der brand i en af de stolte, gamle Østerbro-kiosker, Telefonkiosken på Østerbrogade 146.

Men inden det skete, er der en spillefugl som har ramt usædvanlig godt, da syv krydser blev udfyldt, og vedkommende efterfølgende afleverede sin lottokupon i kiosken.

Der er nemlig tale om, at personen har vundet andenpræmien i det store nordiske lotteri Vikinglotto, som i denne uge er på 4.195.153 kroner. Og det er jo også en slags penge.

Annonce

Danske Spil har endnu ikke hørt fra den heldige vinder, så det er uvist, om vedkommende er klar over, at der snart tikker en milliongevinst ind på bankkontoen.

Hvis du inden branden har været forbi Telefonkiosken og har købt en Vikinglotto-kupon og endnu ikke har fået tjekket, om der er gevinst på din kupon, er det en god ide at gøre det.

Det er i syvende gang i år, at en dansker bliver millionær ved at spille Vikinglotto. Fire gange er det en københavner, der har scoret en milliongevinst, oplyser Danske Spil.

Branden natten mellem søndag og mandag opstod lidt inden klokken 4. Der var ingen personer, som kom til skade, men der er materiel skade i kiosken, som fortsat er lukket. Københavns Politi efterforsker brandårsagen, de er endnu ikke vendt tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce