Annonce
Østerbro

Væk historierne til live: Guidet tur på Holmens Kirkegård

Sådan så det ud, da Maja Lykketoft var på byvandring sidste gang.
Annonce

På grund af Covid-19 er det efterhånden længe siden, at der er har været byvandring på Østerbro og i Indre By. Forårets vandringer blev nemlig rykket til august, men det betyder til gengæld også, at det nu endelig er ved at være tid til de historiske byvandringer igen.

De næste to vandringer finder sted lørdag 8. august og lørdag 15. august, hvor du kan blive klogere på dem, der ligger begravet på Holmens Kirkegård og deres historier.

8. august vil du få selskab af historiker Morten Lander Andersen, der i anledning af genforeningsåret vil guide dig igennem de mange gravsteder, der tilhører politikere, soldater og matroser, der alle spillede hver deres rolle i de turbulente krigsår.

15. august vil litteraturhistoriker Maja Lykketoft fortælle om guldalderen og dens mange kunstnere, hvor malerkunst, musik, videnskab og skrivekunst for alvor var i højsædet. På denne vandring vil du blandt andet komme forbi Familien Heiberg, Jørgen Sonne, Otto Bache, Christian Winther og H.C. Lumbye, der alle ligger begravet på kirkegården.

For tilmelding til første tur skal du skrive til 24 82 26 29, og til anden tur skal du skrive til 26 73 55 90. Det koster 100 kroner pr. tur, og KONTRA-Coffee sponsorerer en gå-kaffe til turen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Træerne på Øster Allé sviner

Østerbro

Så er der mad: Pesto fra Nordhavn

Østerbro

Kunsten har indtaget autoværkstedet

Indre By

Cykler I til skole?

Annonce