Annonce
Østerbro

Vis flaget og støt en god sag: Frivillige ildsjæle kan gøre en stor forskel

Så er det frem med bøssen! Aktive indsamlere er klar til at gå på gaden for at samle penge ind til kræftramte. Der er landsindsamling 16. august. Foto: Kræftens Bekæmpelse
Den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse på Østerbro har i år brug for flere frivillige ildsjæle, når der i august er landsindsamling for kræftramte. Hvis du har lyst til at give en hånd med ved indsamlingen, kan du allerede nu melde dig som indsamler. Din støtte kan gøre en stor forskel.
Annonce

Når Kræftens Bekæmpelse går på gaden for at samle ind til kræftramte søndag 16. august er den frivillige indsats i lokalområdet uvurderlig.

- Uden hjælp fra de lokale ildsjæle kunne vi ikke hjælpe mennesker, som vi gør, og derfor er vi taknemmelige for de frivillige, som allerede har meldt sig. Vi mangler dog stadig indsamlere lokalt, så hvis nogen på Østerbro kunne tænke sig at give en hånd, hører vi meget gerne fra dem, siger Liselotte Hansen, der er distriktsleder for Kræftens Bekæmpelse på Ydre Østerbro.


Hvis nogen på Østerbro kunne tænke sig at give en hånd, hører vi meget gerne fra dem

Liselotte Hansen, distriktsleder for Kræftens Bekæmpelse ydre Østerbro


Sidste år var der 54 friske indsamlere som i alt samlede 50.000 kr. ind på Ydre Østerbro – i år håber Liselotte Hansen, at der melder sig endnu flere. Hun har 110 ruter som hun gerne vil have delt ud til friske frivillige indsamlere.

Annonce

Gode grunde til at bakke op

Mange indsamlere har en personlig grund til at tilslutte sig indsamlingen. Nogle har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen. Og en del har selv kræft.

- Uanset hvilken grund man har, håber jeg, at rigtig mange vil bakke op om landsindsamlingen. Enten ved at give et bidrag eller ved selv at gå ud med indsamlingsbøssen, siger Nille Gry Klinge i en pressemeddelelse. Hun er indsamlingsleder for distrikt Østerbro ved Strandboulevarden.

De penge, der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse. Overskuddet fordeles med 62. pct. til forskning, 17 pct. til patientstøtte, 18 pct. til forebyggelse og 3 pct. til administration.

Alle kan melde sig som frivillig indsamler til Kræftens Bekæmpelse. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen.

Meld dig som frivillig indsamler på 70 24 20 20 og læs her:

Få yderligere information om indsamlingen på Østerbro & Nordhavn hos Liselotte Hansen på tlf. 30 82 97 32 eller Nille Gry Klinge på tlf. 60 52 89 73.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østerbro

Festival: Regnbuen ender i Salonen

Annonce