Annonce
Østerbro

Voldsom eksplosion på Skattestyrelsen: ‘Et angreb’ siger Københavns Politi

Annonce

Politiet efterlyser vidner til eksplosionen på Skattestyrelsen i Østbanegade.

En voldsom eksplosion ramte tirsdag aften klokken cirka 22.15 Skattestyrelsens bygning i Østbanegade ved Nordhavn Station. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Københavns Politi har natten igennem været til stede ved Skattestyrelsens bygning , blandt andet med efterforskere og bombehunde, og der er foretaget en række tekniske undersøgelser.

»Det er på nuværende tidspunkt for tidligt at sige nærmere om, hvem der står bag eksplosionen. Men vi tager det meget alvorligt og etablerede allerede i går aftes en bred og omfattende efterforskning. Et angreb som dette hverken kan eller vil vi acceptere,« siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov i pressemeddelelsen.

Efterlyser vidner

Politiet efterlyser nu vidner til eksplosionen og opfordrer enhver, der har set noget mistænkeligt i området – eller ligger inde med anden relevant viden – til at kontakte Københavns Politi via 1-1-4.

Københavns Politi vil være til stede med den mobile politistation ved Nordhavn Station onsdag, og vi opfordrer alle beboere i området til at komme forbi og tage en snak, hvis de har oplysninger eller bekymringer i forbindelse med eksplosionen.

Der er ifølge politiet én person, der er lettere tilskadekommet ved eksplosionen.

– opdateres

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Nye mæglere på alléen

Annonce