Annoncørbetalt indhold

Ny vinklub i Meny Nordhavn er et must for vinentusiaster

Meny Nordhavn har sin helt egen vinhandel med over 1000 forskellige vine og et hav af vinrelaterede events. En ny vinklub skal udbrede kendskabet til sortimentet og glæden ved vin. Her kan man deltage i alt fra portvinssmagninger til konkurrencer og vinrejser – og være først i køen til at få info om vinnyheder og unikke tilbud.

Denne artikel er sponsoreret

Når man går rundt mellem rækkerne af vin i Meny Nordhavn, er man ikke i tvivl om, at udvalget er helt ekstraordinært. Der er langt fra tale om en almindelig supermarked-vinafdeling – det her er en rigtig vinhandel! På hylderne finder man noget for enhver pengepung og præference, og vinchef Kewin Busse kender sortimentet som sin egen bukselomme.

”Her er vinen, som den spanske stjernerestaurant El Bulli brugte som deres husvin”, fortæller han og peger på en Castillejos 2016 fra det andalusiske vinhus Calvente.

Artiklen fortsætter efter annoncen

”Og herovre har vi den russiske zars foretrukne champagne.”

Han tager en flaske frem fra montren i afdelingen for russiske mousserende vine. Det er en Abrau Durso, Cuvee Alexander II. Zaren er død og begravet for længe siden, men vinen er i dag populær blandt den russiske elite, fortæller han

Vinklub for alle

En ny vinklub i Meny Nordhavn skal udbrede kendskabet til vinhandels enorme sortiment og give klubbens medlemmer et spændende indblik i vinens verden. Kewin Busse står i spidsen for klubben, der blandt andet arrangerer vin-events og sender diverse vinnyheder, konkurrencer og tilbud ud til mellemmerne.

Som medlem får man også besked, når der er smagninger i butikken. Og her kommer man langt omkring. I sommer kunne man blandt andet deltage i en lidt anderledes smagning, hvor der var linet Vermouth, japansk sake og naturvin op i butikken i Nordhavn. Andre events, som er særlig henvendt til medlemmer, foregår i særskilte lokaler.

”Vinklubben skal være et spejl på, hvad vi har i butikken. I løbet af året har vi også en masse arrangementer, som følger sæsonen. I foråret laver vi nye asparges med mousseline sauce og serverer tysk Riesling til, og hvert efterår i de sidste syv år har jeg stået og ristet franske kastanjer til smagninger af Årets Beaujolais Villages Nouveau. Det er bare en perfekt snack til fransk rødvin,” siger Kewin Busse og understreger, at vinklubben er for alle. Man behøver altså ikke at være super vinnørd for at være med.

Vinklubbens medlemmer er de første til at få besked, når der kommer et nyt vinhus ind, og når der er kommet unikke tilbud i vinhandelen. Senest er et parti Riesling 2018 fra det tyske vinhus August Kesseler landet i butikken. Det skulle have været drukket af passagerne på 1. klasse hos flyselskabet Emirates, men nu har kunderne i Meny Nordhavn fået mulighed for at købe det til en god pris.

Nye events

Der kommer hele tiden nye events til i vinklubben, og ønskescenariet er også, at vinklubben i fremtiden kan arrangere vinrejser.

”Når coronaen er overstået, vil det være fantastisk at arrangere vinrejser for vinklubbens medlemmer, hvor vi besøger nogle af de mange spændende vinregioner,” slutter Kewin Busse.

Meny Nordhavns vinklub:

Tilmelding: I Meny Nordhavns vinafdeling eller via butikkens Facebook-profil.

Pris: Gratis, enkelte events skal tilkøbes.

Fordele: Information om smagninger og events. Nyheder fra vinens verden. Gode tilbud på vin.

Denne artikel er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce