Annonce
Randers Onsdag

Åbner snart: Randers får et nyt internationalt supermarked

Erhan Cetin foreviget på Café Cetini, som han sidste år solgte videre til sin bror Haci. Nu åbner Erhan Cetin snart et nyt, internationalt supermarked på Gl. Hobrovej. Arkivfoto: Laura Aggernæs
Erhan Cetin, der er mest kendt for sin lange karriere i restaurationsbranchen, er manden bag Vika Supermarked, der snart åbner i Kiwis tidligere lokaler på Gl. Hobrovej.
Annonce

Randers: I april 2017 meddelte Danmarks tredjestørste dagligvarekoncern Dagrofa, at man havde besluttet at afvikle discountkæden Kiwi.

I Randers blev der lukket tre butikker, blandt andet den på Gl. Hobrovej 80, der indtil 2009 havde huset supermarkedet Ørsted Superkøb, Super Spar.

Nu er der nyt liv på vej i lokalerne på Gl. Hobrovej i form af intet mindre end et internationalt supermarked med fokus på specialiteter fra den store verden. Det bliver tale om tyrkiske, arabiske, asiatiske og Balkan-produkter, ligesom supermarkedet kommer til at føre almindelige, danske dagligvarer.

Butikken vil ud over de mange specialiteter på hylden få sin egen slagter- og grøntafdeling.

Annonce

Sin helt egen

Det fortæller manden bag planerne, Erhan Cetin, der de seneste par måneder har været i gang med at omdanne den gamle Kiwi-butik til Vika Supermarked, som er sin helt egen, uafhængig af kæder.

- Jeg har tænkt på det i rigtigt mange år. Vi har jo nogle butikker med de her specialiteter nede i byen, men de er små og har ikke alle de varer, der bliver efterspurgt. Det har irriteret mig, at man skulle køre til Aarhus eller til andre byer for at finde det hele. Jeg mener, at Randers er en stor nok by til et supermarked af den slags, siger Erhan Cetin, der fremhæver bedre parkeringsmuligheder som endnu et godt argument for et nyt, internationalt supermarked på Gl. Hobrovej.

Annonce

Café Cetini

Navnet Cetin klinger sikkert bekendt, idet Erhan Cetin indtil 1. august sidste år ejede Café Cetini i Dytmærsken. Nøglerne overdrog han til sin bror Haci, som sammen med en anden bror Ilhan har været med til at drive cafeen i midtbyen i mere end 10 år.


Siden jeg solgte cafeen sidste år, har jeg ikke rigtigt lavet andet end at gå og passe haven derhjemme, så det var vist tid til at komme i gang med noget igen. Jeg har været selvstændig, siden jeg var 17 år gammel. Så jeg tænkte, at det er det, jeg må prøve

Erhan Cetin, iværksætter


- De sidste par år har jeg gået og tænkt, at der snart måtte åbne noget større. Siden jeg solgte cafeen sidste år, har jeg ikke rigtigt lavet andet end at gå og passe haven derhjemme, så det var vist tid til at komme i gang med noget igen. Jeg har været selvstændig, siden jeg var 17 år gammel. Så jeg tænkte, at det er det, jeg må prøve, siger Erhan Cetin, der i sin karriere mest har bevæget sig inden for restaurationsbranchen.

Annonce

Arveligt belastet

Han fortæller, at han er arveligt belastet på den måde, at hans far tilbage i 1980'erne havde en lille specialbutik i Klostergade. Erhan husker tydeligt, at han som dreng stod på torvet og solgte nødder til jul.

Ud over at hans brødre driver Café Cetini, er sønnen Ali også sprunget på vognen som selvstændig. I januar åbnede sønnen Ali butikken AC Fashion i Torvegade.

- Vi er nogle af dem, der prøver at få Randers i gang, siger Erhan Cetin, der forventer, at han kan slå dørene op for det nye supermarked senest 1. september.

Han forventer inden da at ansætte omkring 15 medarbejdere inklusive løsarbejdere.

Selve navnet Vika Supermarked er der ikke det store hokus-pokus i. Det kom helt af sig selv.

- Vi skulle finde på et navn, og det ku’ vi. Derfor Vika og så Supermarked, siger Erhan Cetin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce