Annonce
Randers Onsdag

Årets bedste bøger

10. januar kan man på Randers Bibliotek høre bibliotekar Eva Becker fortælle om årets bedste bøger. Foto: Randers Bibliotek
Årets bedste med bibliotekets grand old lady, Eva Becker.
Annonce

Randers: Hvis du vil høre mere om de bedste bøger fra 2019, så kom til årets første bogcafe på Randers Bibliotek, fredag d. 10. januar kl. 16, hvor Eva Becker traditionen tro vil give sit bud på, hvad vi skal læse i de mørke vinteraftener. Skynd dig at tilmelde dig, for Evas bogcaféer er en årlig tradition, som plejer at fylde salen med læseglade mennesker.

Eva Becker har været ansat som bibliotekar på Randers Bibliotek i over 35 år, og er en af de helt store læseheste. Hun har i næsten 15 år afholdt disse årlige bogcaféer.

Eva Becker har læst et stort antal bøger fra årets høst i 2019, og giver et overblik over de bedste på bogcaféen. Bøgerne er alle valgt med hjertet, uanset om genren er roman, krimi, faglitteratur, biografi eller noget helt femte.

Eva Becker kommer med sin personlige mening krydret med kommentarer fra anmeldelser og lidt om generelle tendenser inden for litteraturen. Der er ganske kort tid til hver bog, så der er ingen tid til at kede sig! Men bare rolig, der er naturligvis en oversigt over alle de udvalgte bøger, som må tages med hjem efter bogcaféen.

Hvis ikke du kan komme til bogcaféen på Hovedbiblioteket, så er der også mulighed for at opleve Eva Becker i Langå torsdag 23. januar kl. 16. Du kan tilmelde dig til begge bogcaféer på randersbib.dk. Det er gratis at deltage.

Og husk, at du altid kan komme og få inspiration til god læsning på biblioteket. Her vil man rigtig gerne hjælpe med at finde den helt rigtige bog til at tage med hjem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce